Mommy fit.

Als moeder is het fijn om lekker fit en vitaal te zijn. Maar het kan een grote uitdaging zijn om na je bevalling je fitheid weer terug te krijgen zodat je lekker in je vel je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren, met je kind(-eren) kunt spelen en sportactiviteit weer kunt oppakken. Ik help je graag op weg met het speciale MommyFit trainingsprogramma. Dit is trainingsprogramma richt zich op vrouwen vanaf 8-13 weken van hun zwangerschap (pre partum).

Zodra de ochtend misselijkheid en de vermoeidheid voorbij is, breekt er een leuke periode aan. Je tweede trimester! Waarschijnlijk weet je het geslacht van je kindje al en kun je na een goede uitslag van de 20-weken echo je helemaal richten op je aanstaande moederschap. Tijdens je tweede trimester krijg je steeds meer energie en kun je heerlijk bewegen. Met het MommyFit trainingsprogramma maak je hier optimaal gebruik van. Natuurlijk op een verantwoorde manier. Je traint nu om je fitheid op peil te houden tot aan je bevalling. Je hoeft geen marathon meer te lopen ;-). Ook de rechte buikspieren laten we met rust. Het is niet aan te raden om deze buikspieren tijdens de zwangerschap te trainen. Dat doen we na je bevalling weer!

Afhankelijk van de zwaarte van je bevalling, kun je vanaf 8-13 weken na de bevalling (post partum) de trainingen weer oppakken om te werken aan je herstel. Heb je een keizersnede gehad of last gehad van bekkeninstabiliteit, Vraag dan eerst even advies van je arts, verloskundige of specialist. Op basis van dat advies, kijken we samen wanneer voor jou het beste moment is om de trainingen te hervatten/starten.

In het voorjaar van 2018 start er een trainingsprogramma  voor (aanstaande) moeders. Met maximaal 8 dames gaan we wekelijks werken aan je fitheid. De trainingen zijn een combinatie van oefeningen en informatie/advies rondom de zwangerschap. Het trainingsprogramma duurt 8 weken. Je kunt op elk gewenst moment instromen. Zitten de 8 weken erop? Dan kun je het MommyFit programma verlengen. Je kunt ook doorstromen naar bijvoorbeeld één van de GroepsPT lessen. Benieuwd of dit iets voor jou is? Neem gerust contact met me op!