Personal trainer.

Samen met jou zoeken we een schema dat past bij je lifestyle. Zo zorgen we er samen voor dat je nog dichterbij je doelen komt! Mijn werkwijze is persoonlijk en mijn betrokkenheid bij je gezondheid is groot. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, deel ik graag mijn kennis en ervaring met je. Zo kan ook jij een expert worden! Bovendien zorg ik voor goede motivatie en de juiste materialen, zodat jij de door ons samen vastgestelde trainingsdoelen binnen een haalbare periode behaalt (een trainingsprogramma start vanaf 12 weken). 

Vriendelijkheid en wederzijds respect vind ik belangrijk en als het nodig is ben ik ook streng en rechtvaardig. Op deze manier werken we optimaal aan de gewenste resultaten. De trainingen vinden plaats in de compleet uitgeruste Athlete Trainings Facility aan de Friesestraatweg in Groningen. Hopelijk tot snel!